Kontakt och Bokning – Information

Kostnadsfri Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor, men även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för städning i Visby med omnejd.

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande städfirmor i Visby. Genom hårt arbete kan vår professionella städfirma i Visby erbjuda våra kunder städservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt städföretag kan du vara säker på att en städningen blir ordentligt gjord!

Bokningsinformation och kontaktuppgifter

Vi på StädfirmaVisby.se hoppas att vår städsida har tillhandahållit all information du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att kontakta oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Information vid frågor

Har du problem eller funderingar med en städtjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret där. Annars kan du naturligtvis ta kontakt med oss på vår kundtjänst.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Våra erfarna lokalvårdare delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontoret på Gotland:
Visby Lilla Hästnäs 253
621 73, Visby
Sverige

Huvudkontor:
FlyttstädningsAkuten AB
Tel: 010-1647900
Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Även om kontoret är stängt, utför vi naturligtvis flyttstädningar både helger och helgdagar.

Kom gärna med tips och förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela städbranschen!

flyttstädningsakuten i visby på gotland